Zzzzzz

Jag sover för mycket. Definitivt.
Igår somnade jag klockan 7 (vem somnar 7 en fredagkväll?). Vaknade upp vid 4 och var dunderpigg så jag fick sätta igång en film och plåga mig igenom en timma innan jag somnade igen. Vaknade upp vid 8 och då gav jag upp, gick och gjorde frukost istället.
Det betyder alltså att jag har sovit drygt 12 timmar... Och jag är fortfarande trött, skulle utan problem kunna lägga mig och sova igen. Fan.

Victoria's Secret








Foto: Matilda Mared, 2009

Här är min lilla hund som jag fick när jag handlade underkläder på Victoria's Secret.. Jag var ju såklart bara tvungen att handla någonting när jag såg dessa söta hundarna i skyltfönstret som man fick med varje köp, hihi. Egentligen borde jag kanske köpt fler gånger så jag fick fler hundar, men det hade inte fått plats i resväskan :-(

Han fick för övrigt vara med i handbagaget på hemresan från USA som min lilla maskot under flygturen. Jag tror inte att det hjälpte dock, jag var lika rädd ändå. Hemresan var ju helt knas när de "stängde igen" hela flyget eftersom att vi åkte på kvällen och sedan flög mot ljuset, de ville tydligen att det skulle vara mörkt hela resan så vi fick ordentlig sömn.. Jo visst det är väl bra för de som kan sova på flygplan. Jag räknas inte in i den kategorin så jag satt mest och var livrädd eftersom att jag inte kunde se hur vi flög.

Hoppsan

Har fått ta bort massa inlägg där jag lånat bilder från hemsidor, har inte tänkt så mycket på det innan men man kan ju faktiskt åka på rejäla böter för det. Så tyvärr :-(

I framtiden blir det nog lite mindre bilder, eller snarare mer bilder som jag tagit sjäv. Jag ska försöka fota mer med min egen kamera, jag är ju så himla dålig på det.

RSS 2.0